هاست لینوکس ایرانی

معرفی حسن های هاست لینوکس ایران

هاست لینوکس ایرانی

معرفی حسن های هاست لینوکس ایران

هاست لینوکس ورژنی از یونیکس است و بسیار قدرتمند که چندین تابع را به خوبی اجرا می کند. این سیستم عامل برای برآورده کردن نیازهای اینترنتی شما از قبیل خدمات ایمیل، سرور اینترنتی و سرور فابل بسیار مناسب است. هاست لینوکس از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه است و از سخت افزار استفاده بهینه می کند. به همین دلیل با این سیستم عامل می توان از تعداد بیشتری وب سایت به طور همزمان بر روی یک سرور میزبانی کرد. این عامل به پایین آوردن هزینه هاستینگ کمک زیادی می کند. سرور های هاست لینوکس با extension ها و برنامه های خاصی از مایکروسافت سازگار هستند که از آن جمله MS SQL (یک نوع بانک اطلاعاتی) یا برنامه Front Page مایکروسافت (یک برنامه برای ساخت و ویرایش صفحات وب) را می توان نام برد. مهندسان زیادی این سیستم عامل را برای بخاطر انعطاف پذیری امنیت و کنترل هایی که در اختیار کاربر قرار می دهد. ترجیح می دهند.

یکی از اصطلاحات مهمی که درباره‌ی هاست لینوکس باید بدانید «پهنای باند» است. پهنای باند در بین شرکت‌هایهاست لینوکس به معنی میزان انتقال داده‌ای است که هاست لینوکسشما می‌تواند در یک بازه‌ی مشخص –معمولاً یک ماه- انجام دهد. هر بار که کاربری از سایت شما بازدید می‌کند، یا فایلی را از روی سایت‌تان دانلود می‌کند از سایت شما انتقال داده انجام می‌شود. وقتی تعداد بازدیدکننده‌های شما زیاد می‌شود انتقال داده‌ی سایت‌تان نیز زیاد می‌شود. ترافیک یا پهنای باند را معمولاً بر حسب «گیگابایت» محاسبه می‌کنند. هر پلن هاست لینوکسوب یک پهنای باند مشخص شده دارد و شرکت هاست لینوکسشما باید آن را در مشخصات پلنهاست لینوکس ی که خریداری می‌کنید برای شما تعیین کند. اگر استفاده‌ی شما از پهنای باند از این میزان بیش‌تر شود بنا بر روشی که شرکت هاست لینوکس مشخص می‌کند باید هزینه‌ی ترافیک اضافه را بپردازید. در ضمن چیزی به نام پهنای باند نامحدود وجود ندارد. تنها معنای خوبی که برای پهنای باند نامحدود می‌توان فرض کرد این است که هاست لینوکس شما روی سرورهایی قرار دارد که از پهنای باند فوق‌العاده زیادی برخوردارند و ترافیک اختصاصی به شما در عین محدودیت آن قدر زیاد هست که شرکت هاستینگ لازم ندیده شما را از این بابت نگران کند! البته چنین سرورهای باکیفیتی ارزان نیستند؛ پس اگر شرکت خدمات هاست لینوکسشما با هزینه‌ی که به شکل عجیبی پایین است به شما هاست لینوکس نامحدود می‌فروشد باید نگران شوید.

ویژگی های هاست لینوکس

1- استفاده از هارد های پرسرعت SSDجهت افزایش کیفیت و سرعت سرویس های میزبانی وب در سرور ها از هارد های پرسرعت SSD استفاده میگردد.

2 – استفاده از وب سرور قدرتمند LiteSpeed

با توجه به اینکه کیفیت و سرعت سایت ها برای لینوکس وب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است از وب سرور لینوکس وب در سرور های میزبانی وب استفاده میگردد.

3 – بک آپ گیری در سرور های جداگانه

نگه داری و حفظ امنیت اطلاعات کاربران از اهمیت بسیار بسیار بالایی نزد لینوکس وب برخوردار است از این رو از تمامی سرویس های میزبانی وب به صورت هفتگی در سرور های جداگانه ویژه بک آپ در دیتاسنتر دیگر بک آپ گیری میگردد.

4 – استفاده از کنترل پنل سی پنل

با توجه به اینکه کنترل پنل سی پنل بهترین امکانات را در میان کنترل پنل ها برای سرویس میزبانی وب دارد لینوکس وب در تمامی سرور های خارج خود از این کنترل پنل استفاده می نماید.

5 – امکان بک آپ گیری در اکانت Google Drive یا DropBox توسط مشتری به صورت آتوماتیک

کاربران میتوانند در هر زمان به صورت کاملا آتوماتیک بدون نیاز به وارد کردن رمز اکانت Google Drive یا DropBox به راحتی بک آپ سایت خود را به اکانت خود منتقل کنند و نزد خود نگه داری نمایند.

6 – امکان نصب مدیریت محتوا به صورت کاملا آتوماتیک

کاربران گرامی میتوانند به صورت کاملا آتوماتیک در هنگام ثبت سفارش یا بعد از خرید هاست لینوکس بدون نیاز به آپلود کردن اسکریپت یا ایجاد دیتابیس آخرین نسخه اسکریپت مورد نظر خود را بر روی هاست لینوکس نصب نمایند

7 – تحویل آنی و آتوماتیک

تمامی سرویس های میزبانی وب بلافاصله بعد از پرداخت به صورت کاملا آنی و آتوماتیک توسط سیستم فعال میشوند.

8 – انتقال رایگان

در تمامی سرویس های میزبانی وب انتقال وب سایت کاربر از سرور قبلی خود به صورت کامل اعم از فایل ها , دیتابیس و … به صورت کاملا رایگان انجام میشود.

9 – پایداری بسیار بالا

با توجه به اینکه لینوکس وب از سرور های بسیار قدرتمند و دیتاسنتر های روز دنیا استفاده میکند این امر موجب شده که سرویس ها دارای پایداری بسیار بسیار بالایی باشند یعنی آپتایم سرویس ها نزدیک به 100 درصد باشد.

اجازه بدهید در ادامه‌ی مطلب فرض کنیم پهنای باند و ترافیک یا حجم انتقال هم‌معنی‌اند. به هر حال بیش‌تر شرکت‌هایهاست لینوکس این دو تا را به یک معنی استفاده می‌کنند.

مقدار پهنای باندی که در هنگام انتخاب هاست باید به آن توجه کنید به دو عامل بستگی دارد:

۱-اندازه /حجم سایت: فرض کنید حجم فایل‌های صفحه‌ی وب خانگی سایت شما ۱۰۰ کیلوبایت است. هربار که کاربری از این صفجه بازدید می‌کند به میزان ۱۰۰ کیلوبایت از سایت‌تان دیتا دانلود می‌کند. این داده از سرور هاست لینوکس سایت ما به کامپیوتر بازدیدکننده منتقل می‌شود. اگر مثلاً ۱۰۰ نفر از سایت شما بازدید کنند این میزان برابر با ۱۰۰×۱۰۰ یا ۱۰ هزار کیلوبایت خواهد بود که تقریباً برابر است با ۱۰ مگابایت پهنای باند یا ترافیک. دقت کنید که این محاسبه فقط برای یک صفحه‌ی ۱۰۰ کیلوبایتی بود. هر صفحه‌ای که از وب‌سایت‌تان بازدید می‌شود بنا بر حجمش میزانی از پهنای باند شما را مصرف می‌کند.

۲-محبوبیت سایت یا میزان بازدید از سایت: اگر سایت شما حجم زیادی ندارد و بازدیدکننده‌ی آن هم زیاد نیست شما واقعاً به پهنای باند خیلی زیادی نیاز ندارید. اما اگر سایت شما که حجم زیادی هم ندارد بازدیدکننده‌ی زیادی دارد و سایت محبوبی است باید به فکر یک پلن هاست باشید که پهنای باند بالایی در اختیارتان می‌گذارد. اگر سایت‌تان حجم زیادی دارد (مثلاً امکان دانلود یا مشاهده‌ی فایل‌های صوتی/تصویری را در سایت‌تان ایجاد کرده‌اید و بازدیدتان هم بالاست شما به پهنای باند واقعاً بالایی نیاز دارید. یک فایل ویدیویی ۱۰۰ مگابایتی که در روز ۱۰۰ باز بازدید شود در ماه ۱۰ گیگابایت پهنای باند/ترافیک مصرف می‌کند.

اگر از هاست لینوکس اشتراکی یا سرورهای مجازی (VPS) استفاده می‌کنید مشخصات پلن که شرکت هاست لینوکسدر اختیارتان می‌گذارد به معنی سهم شما از امکانات سرور از جمله پهنای باند، ترافیک، هارد دیسک، پردازش‌گر، حافظه و البته نرم‌افزارهای نصب شده بر روی سرور است که میان شما و دیگر کاربران سرور (مشتریان دیگر شرکت هاست) مشترک است.

برخی از شرکت‌ها هاستینگ پلن‌های هاست لینوکس با «پهنای باند نامحدود» عرضه می‌کنند. پهنای باند نامحدود کاملاً واقعی است. تنها لازم است مقدار نامحدودی پول داشته باشید! اگر تا حالا در هیچ کجای دنیا یک شرکت عرضه‌ی پهنای باند اینترنت (مثلاً همان ISP خودمان) دیده‌اید که به شما یک اشتراک اینترنت با سرعت نامحدود می‌دهد، می‌توانید از همان جای دنیا هم یک شرکت هاست پیدا کنید که روی بسته‌های هاست خود به شما پهنای باند نامحدود واقعی بدهد.

لینوکس (Linux) به هسته ی سیستم‌عامل‌های شبه یونیکس می‌گویند که که در سال ۱۹۹۱ توسط لینوس تروالدز توسعه یافت. برخی به سیستم عامل‌هایی که از هسته ی لینوکس استفاده می‌کنند نیز هاست لینوکس می‌گویند (در این دانشنامه هم منظور از هاست لینوکس ، سیستم عامل‌هایی است که از هسته ی لینوکس استفاده می‌کنند).

امروزه هاست لینوکس بر روی اکثر ابزار های هوشمند اطراف ما نظیر ساعت های هوشمند، تلفن های همراه، تبلت ها، مسیریاب ها، کامپیوتر های خانگی، سرور ها، ابر کامپیوتر ها و... استفاده می شود.

اکثر توزیع های هاست لینوکس ، بسته کامل نصبی LAMP را برای نصب به صورت آماده در خود دارند. با توجه به بررسی های انجام گرفته توسط W3Techs در اکتبر سال 2013، 58.5% سهم بازار وب سرور ها بین دو توزیع محبوب Debian و Ubuntu تقسیم شده بود، در حالیکه سه توزیع RHEL ،Fedora و CentOS با همدیگر تنها 37.3% از سهم بازار را در اختیار داشته اند.

در همه‌ی جاهای دنیا که ما می‌شناسیم اگر یک هاست لینوکس با پهنای باند نامحدود به شما پیش‌نهاد شد باید راه‌تان را کج کنید و پشت سرتان را هم نگاه نکنید. شرکت هاستینگی که ادعای عرضه‌ی «پهنای باند نامحدود» می‌کند دروغ‌گویی بیش نیست. هر سروری همان طور که گفتیم یک اتصال اینترنتی دارد و دیتاسنتری که این سرور در آن قرار دارد برای اتصال سرور به اینترنت از همین اشتراک اینترنت‌هایی که در دنیای واقعی وجود دارد استفاده می‌کند که هیچ وقت هم نامحدود نیستند.

MySql چیست؟

مای‌اس‌کیوال یک سیستم مدیریت پایگاه داده (دیتابیس) رابطه‌ای است که امکان ذخیره سازی، جستجو، مرتب کردن و بازیابی داده‌ها را فراهم می‌کند. سرور مای‌اس‌کیوال به چندین کاربر اجازه استفاده همزمان از داده‌ها را می‌دهد و دسترسی افراد معتبر به داده‌ها را تسریع می‌کند. این سیستم مدیریتی پایگاه داده، رایج‌ترین پایگاه داده متن‌باز محسوب می‌شود. برای استفاده از MySQL در هاست های لینوکس وب ، از هاست لینوکس استاندارد استفاده نمایید.

درباره mysql :

MySQL یک سرور پایگاه داده اپن سورس است که همانند SQL Server برای نگهداری و کار با داده ها استفاده می شود .
MySQL محبوب ترین پایگاه داده اپن سورس است و یکی از دلایل این محبوبیت سازگاری کامل با سرور PHP است .
طراحان سایت های PHP ، می توانند به راحتی از MySQL برای نگهداری و کار با داده ، تحت وب استفاده نمایند . این سرور همانند SQL Server ، از دستورات ساختار یافته زبان SQL استفاده می نماید و تفاوتی بین دستورات آنها وجود ندارد .

در این بخش قصد داریم تا کار با پایگاه داده MySQL را به شما آموخته و سپس با اتصال آنها به صفحات PHP ، در عمل ذخیره و

بازیابی اطلاعات را به صورت تحت وب ، انجام دهیم .اجزای زبان MySQL :

می دانید که پایگاه داده برای دسته بندی و نگهداری اطلاعات به کار می رود . MySQL هم یک پایگاه داده است و همانند SQL Server از اجزای ساده ای تشکیل شده است که عبارتند از : جدول ، رکورد ، فیلد و ... .

یک پایگاه داده می تواند تعداد زیادی جدول را در خود جای دهد . هر جدول برای نگهداری و دسته بندی گروهی از اطلاعات استفاده می شود .
برای مثال فرض کنید که در یک دانشگاه می خواهید نام ، نام خانوادگی ، شماره دانشجویی و رشته تحصیلی دانشجویان را ذخیره نمایید . برای این منظور باید یک جدول ( Table ) در پایگاه داده خود ( Database ) ایجاد نمایید که چهار ستون اصلی به نام فیلد ( Field ) برای نگهداری 4 خصوصیت هر دانشجو داشته باشد . سپس اطلاعات دانشجویان را وارد نمایید . اطلاعات هر دانشجو در یک سطر مخصوص به خود به نام رکورد ( Record ) ذخیره می شوند . سپس می توانید به اطلاعات هر دانشجو دسترسی داشته باشید .
جدولی که در بالا راجع به آن صحبت کردیم ، چیزی شبیه جدول زیر می باشد . در این جدول هر ستون

( Field ) دارای یک عنوان است که همان نام فیلد است و اطلاعات هر دانشجو هم به ترتیب در یک سطر قرار گرفته است . جدول هم دارای یک نام برای خود است که به وسیله آن امکان دسترسی به جدول در سطح برنامه وجود دارد .

IPC به سه حالت می‌تواند در سیستم‌های لینوکس کارایی داشته باشد:

1- صف‌های پیغام‌ها: از ساختار اطلاعاتی‌ FIFO (سرنام First in First Out) استفاده می‌کند تا پروسه‌ها پیغام‌های کوتاه خود را به آسانی با هم رد و بدل کنند.

2- Semaphores: یا به‌کارگیری علامت خاص برای نشان دادن این‌که مثلاً یک فایل خاص چه دسترسی دارد. 

3- استفاده از حافظه مشترک برای کار در سیستم‌هایی که چند کار را با هم انجام می‌دهند.

به طور کلی، به نظر می‌رسد در مقایسه با سیستم‌عامل‌های دیگر استفاده از هاست لینوکسنه تنها از لحاظ اقتصادی به صرفه است، بلکه به دلا‌یلی مانند قابلیت ارتقای مناسب‌تر، اعتمادپذیری، امنیت و قدرت بیشتر برای برنامه‌نویسان حرفه‌ای محیط مناسب‌تری است. 

البته هر فرد سلیقه‌ای دارد برخی سادگی کار سیستم‌عامل ویندوز و وجود محیط‌های متنوع و قدرتمندی را که در اختیار قرار می‌دهد، می‌پسندند. به نظر من هیچ اشکالی ندارد که با همه سیستم‌عامل‌ها برنامه‌نویسی کنیم، اما هاست لینوکس حرفه‌ای‌تر است. اگر با این سیستم‌عامل کار کرده باشید، منظور از این سخن را خوب متوجه می‌شوید.

اعمال وصله‌های امنیتی، مهم‌ترین بخش نگه‌داری یک سیستم هاست لینوکس است. هاست لینوکس تمامی ابزارهای لازم برای به‌روزنگه‌داشتن سیستم را فراهم کرده و اجازه ارتقای آسان بین نسخه‌های مختلف را می‌دهد. تمامی به‌روزرسانی‌های امنیتی باید بررسی و در اسرع وقت اعمال شوند. دوباره از ابزار مدیریت بسته مانند yum یا apt برای به‌روز نگه داشتن سیستم استفاده کنید.

هاست لینوکس اقتصادی

سرویس هاست لینوکس اقتصادی جهت وب سایت هایی با بازدید و مصرف شرکتی نرمال از منابع سرور کاربرد دارد. این سرویس ها با امکاناتی متناسب با میزان بازدید وب سایت شما و با قیمتی مناسب در راستای موفقیت شرکت شما ارائه می گردد.

هاست لینوکس حرفه ای

سرویس هاست لینوکس حرفه ای جهت وب سایت های پر بازدید و مصرف بسیار زیاد از منابع سرور کاربرد دارد. این سرویس ها به دلیل نوع کانفیگ خاصی که دارند، هر سایتی امکان میزبانی شدن روی آن ها را ندارد و معمولا برای وب سایت هایی مناسب اند که مرحله develop را گذرانده و به وضعیت پایدار رسیده اند و تغییرات چندانی در کدنویسی آنها اعمال نخواهد شد. سرعت لود صفحات سایت در این سرویس ها به مراتب از سرویس های دیگر، بالاتر است.

در حال حاضر سرویس های هاست لینوکس (میزبانی وب لینوکس) ما بر روی سرورهای لینوکس در آمریکا و اروپا قراردارد. به زودی سرویس هاست لینوکس (هاست linux) را بر روی سرورهای داخل کشور با سه دسته بندی عمومی، اقتصادی و حرفه ای بنا بر نیاز کاربران نیز ارائه می دهیم. ما برای شما دو هفته سرویس هاست لینوکس تستی ایجاد می کنیم تا از کیفیتهاست لینوکس ما اطمینان حاصل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.